Rozdelenie alkoholu, Strana 3
Najpredávanejšie
Výpis produktov
Krásna limitovaná edícia od Frederic Kafka Distillery. Single cask destilovaný na Jamajke vydal po viac ako 21 rokoch iba 182 fliaš. Krásne jemný, ľahko éterický v sudovej sile 49,8 %.
Tento austrálsky rum spája najmilšie zvieratko Quokku s obľubenými sudmi. Sladky ako quokka dokončený v sudoch po sherry Oloroso a Pedro Ximenez. Tento výrazný finiš trval 2 roky v kontinentálnej...
Pomerne ťažký a aromatický rum z Jamajky z kotlíkových destilačných prístrojov v kombinácii s ľahkým rumom z Barbadosu zo stĺpových destilačných prístrojov. Zreje viac ako päť rokov v kombinácii...
Frederic Kafka Gin Egreš je remeselný český gin s osviežujúcou príchuťou egreša, ktorý prináša nevšedný ovocný zážitok. Vyrábaný tradičnou metódou v malých šaržiach, ponúka dokonalú rovnováhu medzi...
Sladová whisky Glen Grat The Majors Reserve pochádzajúca u oblasti Speyside z pálenice Glen Grant. Čistá a výrazná chuť, svetlá zlatistá farba s jemnou vôňou jablka, zakončená sviežou vanilku a...
Toto brandy zrelo 15 rokov (XO) v malých sudoch z limousinského dubu, ktoré mu dodali peknú jantárovú farbu. Kvalita tohto brandy môže určite konkurovať najznámejším francúzskym koňakom. Zahrejte...
Herencia de Plata Anejo – tequila prémiovej triedy s jedinečnou chuťou a vôňou. Tento nápoj je vytvorený z vybraných odrôd agáve „Weber“, pestovaných v regióne Los Altos. Po dvojitej destilácii...
Herencia Licor de Café je vyrobená spojením tequily Herencia de Plata Blanco zo 100% agáve a najlepších kávových zŕn mexickej arabiky. Sladká, kávová a kremová vôňa so stopami čokolády. Jemná a...
Herencia de Plata Reposado je lahodná, komplexná tequila, 100% vytvorená z modrej agáve. Po destilácii tequila dozrieva v sudoch z bieleho dubu od 8 do 13 mesiacov.
Herencia de Plata Silver je jedinečná vysokokvalitná tequila, 100% vytvorená z modrej agáve pestovanej v prestížnej oblasti Jalisco – Los Altos. Mexická spoločnosť Tequilas del Senor je jedným z...
HSE Rhum Elevé Sous Bois zreje 12 až 18 mesiacov vo francúzskom dube, výsledkom čoho je rum s tónmi vanilky, hrušky, hrozna a hrozienok.
